HowTo How To Use TheJavaSea [TBot Runner] ?

Marks-Man

Administrator
Joined: Mar 15, 2021
Messages: 743
Resources: 330
Points: 63
Reaction score: 339
Extract Zip,
Edit URLs.txt >> Add your links
Run Tbot.exe > Configure Number of Browser/Threads >> Download New Proxies (Or Select your own list).
For Example I want 30 Threads (Edit No. Of Browsers).


tut1.md.png


After you finish configuration close the application and run TBotRunner.exe

tut2.png


Press on Open and 10 Instances will be launched, and you can launch another 10 in this way you will be having 20 instances running.


Note: We are not responsible for any damage done , it can cause heavy network traffic load and it can cause remote server to crash if misused!

Screenshot_20210612_160602_com.android.chrome.jpg
 
Last edited:

ragnar

V.I.P Member
Registered Member
Joined: Jun 20, 2021
Messages: 7
Points: 3
Reaction score: 7
hey i'm planning on purchasing VIP membership. but before that, can you explain:
-what is no of browser mean. is that mean we using 30 (example) browser to sent traffic to the listed URL?
-number of thread, is that the number of traffic we want to sent?
-proxy connection timeout, is that the time of attack.
-what are number of instances?
are there limit value from any of these three option ?

-Url list means i can attack multiple website at once?
-if i want to use this as a ddos attack, which values in the options above did i need to increase?
 

Marks-Man

Administrator
Joined: Mar 15, 2021
Messages: 743
Resources: 330
Points: 63
Reaction score: 339
hey i'm planning on purchasing VIP membership. but before that, can you explain:
-what is no of browser mean. is that mean we using 30 (example) browser to sent traffic to the listed URL?
-number of thread, is that the number of traffic we want to sent?
-proxy connection timeout, is that the time of attack.
-what are number of instances?
are there limit value from any of these three option ?

-Url list means i can attack multiple website at once?
-if i want to use this as a ddos attack, which values in the options above did i need to increase?
Hi, Number of browsers is number of threads.
Proxy timeout is for proxy checker

Number of instances , for example you can run 30 program launches from tbot.exe each program with specific number of threads.
Yep you can enter multiple urls in URL list but we suggest to put one if you are going to stress test.

You can run 30 instances each instance will have 30 threads, you can increase number of threads,
there are no limits.
Note that router wouldn't handle that much of connections.
we suggest to use 14 instances with 30 threads each
:)
 

ragnar

V.I.P Member
Registered Member
Joined: Jun 20, 2021
Messages: 7
Points: 3
Reaction score: 7
nice.. now i saw the botnet there. are there limit value for the instances or threads? 30?
Hi, Number of browsers is number of threads.
Proxy timeout is for proxy checker

Number of instances , for example you can run 30 program launches from tbot.exe each program with specific number of threads.
Yep you can enter multiple urls in URL list but we suggest to put one if you are going to stress test.

You can run 30 instances each instance will have 30 threads, you can increase number of threads,
there are no limits.
Note that router wouldn't handle that much of connections.
we suggest to use 14 instances with 30 threads each
:)
 

Appie

V.I.P Member
Registered Member
Joined: Oct 3, 2021
Messages: 3
Points: 3
Reaction score: 3
Hello thank you so much i have 1 question can i rank my product on amazon with this tool?
 

Marks-Man

Administrator
Joined: Mar 15, 2021
Messages: 743
Resources: 330
Points: 63
Reaction score: 339
Hello thank you so much i have 1 question can i rank my product on amazon with this tool?
Hi, if you mean to rank your Amazon product on Google

you can use following domains list from here:



Example:
Code:
https://www.google.com/search?q=my+product+name+thejavasea&source=hp

You can do same for amazon if you have list of there domains.

amazon.fr
amazon.com
...

add parameters to URLs

Code:
https://www.amazon.com/s?k=thejavasea+products

Change proxies every day.

😊
 

Appie

V.I.P Member
Registered Member
Joined: Oct 3, 2021
Messages: 3
Points: 3
Reaction score: 3
Hi, if you mean to rank your Amazon product on Google

you can use following domains list from here:



Example:
Code:
https://www.google.com/search?q=my+product+name+thejavasea&source=hp

You can do same for amazon if you have list of there domains.

amazon.fr
amazon.com
...

add parameters to URLs

Code:
https://www.amazon.com/s?k=thejavasea+products

Change proxies every day.

😊
Thank you Yes and I mean When my product Is on top 10 but I want my product first on Amazon page how Can i send best traffic To get first on page. what I do is I send traffic to my product page is that good? To rank first.
 

Marks-Man

Administrator
Joined: Mar 15, 2021
Messages: 743
Resources: 330
Points: 63
Reaction score: 339
Thank you Yes and I mean When my product Is on top 10 but I want my product first on Amazon page how Can i send best traffic To get first on page. what I do is I send traffic to my product page is that good? To rank first.
You're welcome.
Yep you can send traffic it's good idea but not enough to push your product to the TOP, unless you're sending traffic to all amazon websites and adding Google URL's with your product search patterns to Traffic Bot and sending traffic to them.

:)
 

Appie

V.I.P Member
Registered Member
Joined: Oct 3, 2021
Messages: 3
Points: 3
Reaction score: 3
You're welcome.
Yep you can send traffic it's good idea but not enough to push your product to the TOP, unless you're sending traffic to all amazon websites and adding Google URL's with your product search patterns to Traffic Bot and sending traffic to them.

:)
Thank you so
Much for this I sell products on bol.com. Not on Amazon but one day I Will start on Amazon Will test it out 💪🏽👊🏽
 

Marks-Man

Administrator
Joined: Mar 15, 2021
Messages: 743
Resources: 330
Points: 63
Reaction score: 339
Thank you so
Much for this I sell products on bol.com. Not on Amazon but one day I Will start on Amazon Will test it out 💪🏽👊🏽
You're welcome ;)
 
  • Tags
    botnet ddos dos multiple instances runner stress testing thejavasea tbot
  • Top